Pim Pam Pum debuta a la Festa Major amb una jornada de jocs d'aigua


Temes relacionats

Pim Pam Pum celebra un Sant Jordi solidari en benefici d'Oncolliga (23/abr/12)

Pim Pam Pum celebra Sant Jordi ajudant l'Oncolliga (18/abr/12)

Pim Pam Pum recapta 1.300 euros per l'ONG Indian Sunrises ( 4/mar/12)

Música, màgia i espectacle seran els protagonistes del sopar solidari de Pim Pam Pum (24/feb/12)


  • Comparteix:

Pim Pam Pum debuta a la Festa Major passada per aigua / Font: Google

Pim Pam Pum debuta a la Festa Major passada per aigua / Font: Google

Una gimcana a l'estil del programa televisiu 'Humor Amarillo', una sessió de bàsquet-esponja i relleus amb aigua protagonitzaran la jornada 'Jocs d'aigua amb Pim Pam Pum' aquest dissabte al Parc Central. La iniciativa, organitzada per l'entitat santcugatenca en col·laboració amb l'Associació per a la Superació de l'Ansietat i la Depressió - Grups d'Ajuda Mútua (Assedega'm), serà el debut de Pim Pam Pum a la Festa Major. Les activitats tindran lloc durant tot el dia i estan enfocades a grans i petits.

L'entitat santcugatenca Pim Pam Pum debuta a la Festa Major amb una jornada de jocs d'aigua en col·laboració amb l'entitat Assadega'm, que treballa per la superació de l'ansietat, la depressió i ofereix grups d'ajuda mútua.

El responsable comunicació de l'entitat, Xavier Fermoso, ha explicat que Assedega'm és una entitat que fa una tasca molt bona i que ara està molt necessitada d'ajuda davant l'allau de peticions que rep.

Xavier Fermoso

Per la Festa Major no hi volíem faltar i Assedega'm és una entitat que ara necessita el suport de tothom més que mai.


A partir de dos quarts d'una del migdia i fins la tarda se succeiran diverses activitats que tindran com a tema central l'aigua. Una gimcana a l'estil 'Humor Amarillo', bàsquet-esponja, una sessió de volei passat per aigua i relleus d'aigua són algunes de les activitats que tindran lloc en el marc del Parc Central.

Es tracta d'una activitat gratuïta adreçada a tots els públics que comptarà també amb un racó d'experimentació i bombolles d'aigua per als més petits.

El punt final a la jornada, que forma part del programa de l'Estovallada organitzat per l'Ajuntament, el posarà una guerra d'aigua a dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.