Una nova web recull la música santcugatenca dels últims 30 anys


Temes relacionats

Cugat.cat estrena un nou programa radiofònic pel seu 30è aniversari ( 7/jun/12)

Cugat.cat celebra 30 anys recordant la banda sonora d'aquestes tres dècades (31/mai/12)


  • Comparteix:

Captura de la nova web

Captura de la nova web

Cugat.cat ha posat en marxa una web que repassa tota la música que s'ha fet a la ciutat des de la dècada dels 80 fins els primers 10 anys d'aquest segle. A l'adreça Cugat.cat/30anys ja es poden trobar els àudios, vídeos i enllaços de les diverses formacions musicals que ha vist néixer la ciutat. Aquest portal s'ha creat amb motiu de la celebració dels 30 anys de Cugat.cat.

El nou espai recupera les bandes que han fet música durant tres dècades a la ciutat cobrint tota la varietat d'estils musicals. A banda d'un llista dels músics i bandes, l'espai compta amb àudios i vídeos que permeten escoltar els temes més emblemàtics de cada formació i reviure concerts i videoclips d'aquests grups. A més, també s'hi poden trobar enllaços a altres direccions de la xarxa on accedir a més material.

La cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, destaca la feina d'arqueologia musical realitzada per fer possible aquesta web i la voluntat que els continguts es continuïn ampliant a mesura que s'aconsegueixi més material.

Jéssica Sotodosos

Recull els músics els darrers 30 anys de la ciutat. N'incorporarem més a mesura que ens arribi més material. Hem fet arqueologia musical.


La posada en marxa de la web forma part dels actes de celebració dels 30 anys de Cugat.cat que des del departament de Musicals es commemora revivint la música que ha sonat per l'emissora durant aquest temps. Dins d'aquest objectiu, la Festa Major comptarà amb un concert de cinc hores de durada amb cinc bandes que han protagonitzat la història musical d'aquest període.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.