El seguici dóna el tret de sortida a la Festa Major


Temes relacionats

El seguici de les entitats culturals obre la Festa Major (28/jun/12)


  • Comparteix:

Inici del seguici

Inici del seguici

El seguici ja ha donat el tret de sortida de la Festa Major amb un recorregut pel centre de la ciutat amb final a la plaça de la Vila, on s'ha fet la lectura del pregó. Amb el repic de la campanes del Monestir i la traca d'inici, la comitiva ha començat la passejada pel municipi amb les entitats de cultura popular fent les delícies dels santcugatencs que han sortit al carrer per donar la benviguda a la festa grossa de l'any.



L'inici del seguici ha estat, com és tradicional, a la cruïlla entre el passeig de Torreblanca i l'avinguda de Cerdanyola. L'alcaldessa i el representants polítics estan acompanyats en aquest recorregut pels grups de cultura popular i tradicional del municipi, com els Geganters, que són també els encarregats de llegir el pregó d'enguany, els Diables, els Castellers, l'Esbart, els Bastoners i el Grup Mediterrània.

Tot i les altes temperatures, els santcugantencs han baixat al carrer i han participat del primer dels actes de quatre dies de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.