Entitats santcugatenques organitzen l'espai Des-plaça jove


Temes relacionats

L'ska de Kayo Malayo encapçala les ofertes musicals de l'espai Des-plaça Jove (28/jun/12)


  • Comparteix:

Petita actuació per inaugurar l'espai

Petita actuació per inaugurar l'espai

L'espai Des-plaça jove ha obert portes aquest dijous amb un sopar jove popular a la plaça del Rei. Entitats com l'Handbol i Rugby Sant Cugat, Katakitinga i les JERC, entre d'altres, són les organitzadores d'aquest espai de la Festa Major.

La inauguració ha començat amb un pica pica seguit d'una presentació per part d'alguns organitzadors, que han desplegat el cartell de la Des-plaça a l'escenari. Alguns dels membres de les entitats han explicat que es tracta d'una organització col·lectiva.

membres entitats

La plaça l'hem organitzat entre totes les entitats. / En ser una iniciativa tan nova potser no tingui massa public, però esperem que sí.


Des de les entitats, s'ha reiterat que és el primer any que s'organitza aquest projecte i que s'espera que tingui continuïtat, ja que és una bona substitució de les antigues Barraques i que, a més, està al centre del poble.

Membres d'entitats

Les Barraques de l'any passat no ens representaven / En barraques estàvem massa allunyats del poble.


El projecte Des-plaça jove neix aquest any arran d'un grup d'entitats no agrupades que decideixen buscar un espai comú on poder participar de la festa del poble. Són l'esplai Pica-Roca, Cau AEiG Berenguer el Gran, Cau la Floresta, Bilbo Ondokoak, Handbol i Rugby Sant Cugat, les JERC Sant Cugat, Front Freak, Katakitinga i l'Escola d'Excursionisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.