Focs i il·lusió per gaudir del primer dia de Festa Major


Temes relacionats

Els castells de foc tornaran a ser protagonistes de la Festa Major (28/jun/12)


  • Comparteix:

Moment del castell de focs

Moment del castell de focs

16 minuts de castell de focs han fet gaudir milers de santcugatencs en un espectacle de llum i color al Turó de Can Mates, escenari que s'ha consolidat com a punt de trobada de l'espectacle pirotècnic. L'empresa Tomàs de Benicarló ha conduït, un any més, l'actuació amb més de 750 quilos de material pirotècnic.

Els santcugatencs que s'han apropat al Turó de Can Mates han presenciat com el cel de la ciutat s'il·luminava amb llums de diferents colors i han destacat que els focs artificials d'enguany han seguit la bona línia que altres anys.

Santcugatencs

Creiem que aquest any s'han superat. / Esperava que per culpa de la crisi seria pitjor. / Fa tres o quatre anys que són una meravella.


La pirotècnica Tomàs de Benicarló, que fa més d'una dècada que és l'encarregada d'encendre la metxa dels focs artificials, ha combinat la tecnologia amb materials de producció pròpia i d'importats de països com Itàlia i Portugal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.