Més d'un centenar de santcugatencs es remullen a la Festa de l'aigua


Temes relacionats

La quitxalla combat l'onada de calor amb la Festa de l'aigua (29/jun/12)


  • Comparteix:

Petits i grans han aprofitat la Festa de l'aigua

Petits i grans han aprofitat la Festa de l'aigua

La plaça de l'Om s'ha omplert de galledes, pistoles d'aigua, esponges i tots els estris necessaris per passar una bona estona sota l'aigua. Més d'un centenar de ciutadans s'han aplegat aquest divendres per gaudir de la Festa de l'aigua en aquest punt de la ciutat per vèncer la calor que es pateix aquests dies a Sant Cugat. Aquesta proposta ha comptat amb un espectacle a càrrec de la companyia L'Ou Ferrat, que ha passat per la mànega petits i grans que també han participat en jocs col·lectius.



Famílies senceres s'han remullat a la Festa de l'aigua que ha tingut lloc a la plaça de l'Om a través de jocs dins l'espectacle 'El ball a l'aigua', preparat per la companyia teatral L'Ou Ferrat. Aquesta festa aquàtica ha fomentat un ús responsable d'aquest bé sense sobrepassar la quantitat diària d'aigua utilitzada de mitjana per una persona.

Els més petits han estat els protagonistes d'aquesta activitat que ha servit també per fer passar la calor d'aquests darrers dies de juny. Tot i això, han necessitat l'ajuda dels pares i acompanyats per dur a terme alguns dels jocs proposats.

Durant la Festa de l'aigua, un dels membres de la companyia L'Ou Ferrat ha pintat un mural també relacionat amb l'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.