Una norantena de parelles s'animen a ballar el 'Paga-li Joan'


Temes relacionats

Els santcugatencs ballen el 'Paga-li Joan', la tradició més arrelada de la Festa Major (29/jun/12)


  • Comparteix:

Moment del ball

Moment del ball

Una norantena de parelles, 60 d'adults i 30 d'infants, han ballat l'edició d'enguany del 'Paga-li Joan' de Festa Major coincidint amb la diada de Sant Pere. El passeig de l'Hort de l'Abat - Jardins del 'Paga-li Joan' s'han quedat petits davant les més de 2.000 persones que han omplert l'espai per mantenir viva la tradició del vano i el ram, enguany sota la música de la Cobla Contemporània de Sabadell.



El 'Paga-li Joan' ha tornat a batre rècords de participació amb 90 parelles, una seixantena d'adults i gairebé una trentena de nens i nenes, una desena més que a l'anterior edició. Tot ells han ballat aquest divendres el tradicional ball del vano i el ram davant un públic entregat que no ha parat d'aplaudir i gravar els amics i familiars que ballaven.

Els dansaires han explicat que els ha fet molta il·lusió poder seguir una tradició tan santcugatenca malgrat alguns nervis inicials.

Dansaires

És la primera vegada que ballo i ho recomano. / Molt divertit i emocionant. / Jo he estat molt tranquil, com als assaigs. / M'ha agradat molt. / Una mica nerviosos però paga la pena.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha encapçalat la representació de les autoritats municipals que també han gaudit del 'Paga-li Joan', i ha destacat que la tradició del vano i el ram segueix més forta que mai.

Mercè Conesa

És el ball més antic de la ciutat i hem d'estar molt satisfets de l'alta participació, de públic i de dansaires.


La Cobla Contemporània de Sabadell ha posat la música que han seguit els balladors i gaudit els presents a l'entorn del Monestir.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.