La Casa Azul presenta en concert el seu darrer treball


Temes relacionats

La Casa Azul porta el seu directe al Parc Ramon Barnils (29/jun/12)


  • Comparteix:

Moment del concert d'aquesta matinada

Moment del concert d'aquesta matinada

La Casa Azul, un dels plats forts de la Festa Major d'enguany, ha portat fins a Sant Cugat la seva aposta psicodèlica on música, il·luminació i les projeccions audiovisuals convergeixen en un espectacle únic. El parc de Ramon Barnils ha estat l'escenari aquest divendres d'un concert que ha combinat temes del seu darrer treball amb els èxits que els van donar a conèixer.



Amb el santcugatenc Guille Milkyway al capdavant de la formació, La Casa Azul ha apostat per una posada en escena contundent i plena d'energia i optimisme. El grup ha presentat el seu darrer treball, 'La Polinesia Meridional' i estat acompanyat per Luis Elefant Dj Polar com a final de festa.

Els seguidors més incondicionals no han perdut l'oportunitat de veure de nou aquesta formació que es va donar a conèixer amb temes com 'La revolución Sexual'.

La gira de presentació del nou disc ha començat el març de 2012 i intentarà captar nous públics a través de cançons com 'Europa Superstar', 'Todas tus amigas' i 'La fiesta universal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.