El 'potaje' andalús ha tornat a presidir la taula en una nova celebració del Centro Popular Andaluz (CPA), en aquest cas la festa grossa de la ciutat. Aquest dissabte, la caseta del carrer de Josefina Mascareñas ha repartit un centenar de racions, entre les persones que s'han quedat en aquest espai i les que han decidit emportar-se el plat tradicional andalús a casa.
Tot i la calor d'aquests dies, el CPA es manté fidel a la tradició i celebra els grans esdeveniments amb 'potaje'. Tot i això, l'entitat també ha donat l'opció de dinar a base de gaspatxo i 'salmorejo'.
Una de les cuineres del 'potaje' Antonia Sánchez ha explicat a Cugat.cat el procés d'aquest plat gastronòmic.
Antonia Sánchez
Des de les vuit del matí estem amb el foc encès i fa molta calor. És una tradició de molts anys i sempre es fa.
Les activitats segueixen a la nit i aquest diumenge a la caseta del CPA situada al carrer de Josefina Mascareñas.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.