La paella del bar Hamburg guanya el 32è Concurs d'Arrossos


Temes relacionats

El concurs d'arrossos arriba a la seva 32a edició ( 1/jul/12)


  • Comparteix:

Els participants han plantat cara a la pluja

Els participants han plantat cara a la pluja

Un total de 85 paelles han participat aquest diumenge al 32è Concurs d'Arrossos de Festa Major. La pluja finalment no ha aconseguit deslluir la proposta i només 25 grups han desistit en la seva participació. Els guanyadors han estat el grup del bar Hamburg, amb una paella de peix i marisc. Tot i les precipitacions, la plaça de Barcelona ha aplegat més de 1.800 persones.



La proposta més animada del darrer dia de Festa Major ha desafiat la pluja que amenaçava amb suspendre el 32è Concurs d'Arrossos. Gairebé 2.000 persones s'han reunit a l'acabada d'estrenar plaça de Barcelona on han cuinat arròs a la cassola de les més diverses maneres.

Participants

El fumet és la fórmula màgica, no ho podem explicar. / Molt bé. Està molt bo, molt bo. / Hem estat hores fent el sofregit, hem pescat les gambes... És el producte d'una feina ben feta.


Verdures, carn, peix i ingredients secrets han servit per guarnir els arrossos que els santcugatencs han preparat sota uns tendals que enguany han servit per parar les quatre gotes de pluja que han amenaçat la trobada.

El jurat ha comptat amb l'exnedadora santcugatenca Gemma Mengual, a més de personalitats polítiques i d'entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.