Els versots tornen a criticar tot allò que passa a la ciutat i al país


Temes relacionats

El correfoc dels Diables, els versots i The Strombers tancaran la nit de dissabte (30/jun/12)


  • Comparteix:

Ningú s'ha escapat de les crítiques dels versotaires

Ningú s'ha escapat de les crítiques dels versotaires

Els Diables de Sant Cugat han utilitzat, un any més, els versots per ressaltar tot allò que no els convenç de la ciutat. La classe política santcugatenca, Cugat.cat, el rescat financer espanyol, els horaris de Festa Major i el concert econòmic han centrat les crítiques d'enguany. La plaça d'Octavià ha estat l'escenari que ha acollit totes les crítiques i les reivindicacions dels Diables que han estat fortament aplaudides pels centenars de santcugatencs que han volgut acompanyar l'espectacle satíric de la colla.



Un espectacle del Cor Aglepta i el Cos de Dansa de l'Esbart han donat pas als versots d'enguany. Una vegada més pocs són els que s'han escapat de les crítiques i la sàtira de la colla dels Diables. En clau local, els versotaires han criticat la classe política santcugatenca, els veïns que es queixen pel soroll de les campanades del Monestir, els horaris de Festa Major, l'esperada sala de concerts, el Pacte per la Nit, el carrer intel·ligent i les entitats culturals de la ciutat han rebut les queixes de la colla. Cugat.cat tampoc s'ha escapat del discurs. Els Diables l'han criticat per ser el 'mitjà del règim i per explotar els joves aprenents'. Els pregoners d'enguany, el Joan i la Marieta, també han rebut la seva dosi de sàtira.

Versots

25 anys de Geganters. Tots sabem, però, que el Joan i la Marieta són matrimoni de compromís.


En clau general els versotaires han disparat contra el rescat bancari espanyol, la casa reial, les retallades en educació i sanitat, els atacs contra la llengua i la cultura i la selecció espanyola de futbol. La defensa de la independència de Catalunya no ha faltat tampoc aquest any.

Versots

Ja va bé que ens vulguin matar la llengua catalana, n'estem farts de com Espanya ens tracta. A la merda el concert econòmic i cridem independència.


El cap de colla dels Diables de Czart, una colla de Polònia, també ha pujat a l'escenari per llegir un dels versots. L'esclat de festa, amb el foc i les guspires de les colles han donat pas al concert The Strombers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.