El cuscús solidari reuneix 400 persones a la plaça de Barcelona


Temes relacionats

El cuscús solidari aplega un any més als ciutadans més conscienciats (30/jun/12)


  • Comparteix:

La nova plaça de Barcelona ha acollit el sopar

La nova plaça de Barcelona ha acollit el sopar

Sant Cugat s'ha bolcat com cada any per ajudar el Sàhara Occidental assistint al sopar solidari que organitza Sant Cugat amb el poble sahrauí (SCAPS). Unes 400 persones han acudit a plaça de Barcelona per solidaritzar-se amb la causa comprant els tiquets per sopar el plat típic, el cuscús. El tiquet de 10 euros permet recollir fons a favor del poble saharuí.

L'Associació Sant Cugat amb el Poble Saharauí ha organitzat, un any més el seu tradicional sopar de cuscús solidari, que ja fa dos anys que se celebra a la plaça de Barcelona. Alguns dels assistents han explicat que acudeixen a la cita any rere any per contribuir a aquesta causa.

assistents

A part de sopar saps que estàs donant diners a una causa / Em sembla una activitat solidària que val la pena / Ara la trobada de la colla és aquest dia, venim tots els anys.


Els fons recaptats amb el sopar es destinaran a finançar l'acollida de nens sahrauís que vénen a Sant Cugat durant els mesos d'estiu. Els infants acollits tenen entre vuit i 12 anys, una edat crítica per al seu creixement, per això un cop aquí se'ls realitza un reconeixement mèdic complet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.