Els Gausacs carreguen el primer 2 de 8 amb folre de la seva història


Temes relacionats

Els Gausacs traslladaran l'actuació al pavelló municipal si plou ( 1/jul/12)


  • Comparteix:

La primera torre de 8 dels Gausacs

La primera torre de 8 dels Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han carregat la primera torre de 8 amb folre de la seva història i han descarregat tot el tronc malgrat el despenjament de l'acotxador i l'enxaneta. Els Gausacs han completat una gran actuació de Festa Major amb un 3 de 7 aixecat per sota i un 4 de 8. Els companys dels camises verdes han estat els Castellers de Sants, que han descarregat un 3 de 8, un 5 de 8 i un 4 de 8, i la Colla Jove de Tarragona, que ha descarregat un 2 de 8 amb folre, un 5 de 8 i un 4 de 8 amb agulla. La pluja ha obligat a traslladar l'actuació castellera al PAV3 de la Rambla del Celler.



Els Gausacs han carregat el 2 de 8 amb folre però abans de començar a descarregar-lo s'han despenjat l'acotxador i l'enxaneta, que no han pres mal. Tot i això, la colla ha continuat descarregant el castell amb tranquil·litat. Per un dels caps de colla, Toni Castanyer, aquesta reacció demostra que els Gausacs tenen la torre de 8 ben treballada.

Toni Castanyer

Ha estat un accident, s'ha despenjat la canalla. Però hem demostrat que aquesta torre la tenim, el folre ha treballat molt bé i s'ha pogut descarregar, per tant satisfets. La colla ha estat impressionant.


Aquesta és la segona construcció de 8 que assoleixen els Gausacs, després del 4 de 8 de la darrera temporada; i la primera que han fet mai amb folre. D'altra banda els camises verdes han descarregat el tercer 4 de 8 de la temporada i un 3 de 7 aixecat per sota, un dels castells més complicats del seu repertori. Castanyer s'ha mostrat molt satisfet de l'actuació de la colla.

Toni Castanyer

Una gran actuació, molt contents per la gent que hem arrossegat, més de 200 persones, fet que augura un gran futur a la colla. Estem molt contents i orgullosos.


L'actuació ha acabat amb tres pilars de 5 simultanis dels Gausacs, dos pilars de 5 simultanis dels Castellers de Sants i un pilar de 6 i quatre pilars de 4 simultanis de la Colla Jove de Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.