La Festa Major de Mas Gener arriba a la seva 55a edició


Temes relacionats

Els menuts es remullen a la Festa de l'escuma de Mas Gener ( 4/set/11)

La festa del barri de Mas Gener arriba aquest divendres (31/ago/11)


  • Comparteix:

La festa tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre / Font: Localpress

La festa tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre / Font: Localpress

Una exhibició de cotxes antics i clàssics, un concert d'havaneres i la tradicional bicicletada són algunes de les propostes que presentarà la 55a edició de la Festa Major de Mas Gener, a Mira-sol, que enguany se celebra l'últim dia d'agost i el primer cap de setmana de setembre. Totes les activitats es faran a la pista poliesportiva del barri i en el seu entorn.

La festa, organitzada per l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, comença l'últim dia d'agost a les nou del vespre, quan tindrà lloc l'Espetec de Festa, que inclourà diverses activitats lúdiques per celebrar l'inici de l'edició d'enguany. El ball arribarà de la mà de la discoteca mòbil i l'actuació de la companyia Ballet Glamour.

La bicicletada popular inicia la jornada de dissabte, el primer dia de setembre. A partir de les deu del matí, els participants faran un recorregut pel barri que tindrà com a punt de sortida la pista poliesportiva. Al punt del migdia els més menuts seran els protagonistes gràcies el concert infantil i la festa d'aigua. Ja al vespre, a les nou, tindrà lloc la botifarrada popular. Per participar-hi, cal adquirir els tiquets al carrer d'Aragó 51 o el primer dia de festa a la pista poliesportiva. L'entrada per als socis costa tres euros, mentre que la resta haurà d'abonar quatre euros.

Dissabte finalitza amb l'actuació de la cantant del barri Estefania Álvarez, la batucada de Batunice i el Ball de Festa amb el grup Duo Plastic.

Diumenge, l'últim dia de la Festa Major, comença a les deu del matí amb l'exhibició de cotxes antics i clàssics. Els vehicles sortiran del barri amb direcció al Monestir, on s'aturaran perquè els santcugatencs els puguin contemplar i els conductors visitin l'edifici. El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat que aquesta activitat és la principal novetat de l'edició d'enguany.

Josep Lluís Lolo

És una passejada, una exhibició. Arribaran a la plaça d'Octavià, on la gent podrà gaudir d'aquests cotxes.


Els tallers infantils arriben a les dotze i a les dues tindrà lloc la paellada popular. En aquest cas, el preu del tiquet per als socis és de set euros i de vuit per a la resta. El karaoke, a les quatre, i el concert d'havaneres a càrrec del grup Xaloc, tancaran l'última jornada de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.