La Festa Major de Mas Gener continua avui amb la bicicletada popular


Temes relacionats

Tret de sortida a la 55a edició de la Festa Major de Mas Gener (31/ago/12)

La Festa Major de Mas Gener arriba a la seva 55a edició ( 2/ago/12)


  • Comparteix:

El recorregut de la bicicletada serà per la zona de Mas Gener / Font: IIanda.info

El recorregut de la bicicletada serà per la zona de Mas Gener / Font: IIanda.info

El barri Mas Gener de Mira-sol continua aquest dissabte la seva Festa Major amb una bicicletada popular per la seva zona, activitats per als més menuts i diverses actuacions musicals. Totes les activitats de la festa d'aquests dies tenen lloc a la pista poliesportiva del barri i al seu voltant.

La jornada comença a les deu del matí amb la bicicletada popular, que farà un recorregut pel barri. Al punt del migdia els més menuts agafaran el protagonisme amb el concert infantil i la festa d'aigua. Ja al vespre, a les nou, tindrà lloc la botifarrada popular. Per participar-hi, es poden adquirir els tiquets d'entrada al carrer d'Aragó 51 o a la mateixa pista poliesportiva Mas Gener. El preu és de tres euros per als socis i de quatre per a la resta.

Després del sopar arriba el torn de les actuacions musicals. A dos quarts de deu la cantant del barri Estefania Álvarez pujarà a l'escenari mentre que la banda Batunice ho farà una hora més tard. El ball de festa clourà els actes d'aquest dissabte amb el suport de la banda Duo Plastic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.