El barri de Mas Gener 'viatja' enrere en el temps per descobrir els cotxes antics


Temes relacionats

Tret de sortida a la 55a edició de la Festa Major de Mas Gener (31/ago/12)

La uaSC reitera les crítiques per la manca de previsió a l'hora d'obrir el CAP de Can Mates ( 8/mai/12)


  • Comparteix:

El recorregut arriba fins el Monestir / Font: Romalv2702.blogspot.com.es

El recorregut arriba fins el Monestir / Font: Romalv2702.blogspot.com.es

L'exhibició de vehicles clàssics centra les activitats de l'últim dia de la Festa Major de Mas Gener, a Mira-sol. A partir de les deu del matí, diversos cotxes d'època sortiran del barri en direcció al Monestir, on s'aturaran perquè els ciutadans els contemplin. Els tallers infantils, la paellada i les actuacions musicals complementen la principal proposta del dia.

La jornada comença a les deu del matí, amb la ruta que faran els vehicles antics i clàssics fins al Monestir. Una vegada allà, els visitants els podran contemplar mentre els seus conductors visiten l'edifici. Els tallers infantils arrenquen a les dotze i la paellada popular, a les dues, reunirà a veïns del barri amb participants d'altres districtes i del centre de la ciutat. El tiquet per participar en aquest dinar es pot adquirir al carrer d'Aragó 51 i a la mateixa pista poliesportiva. El preu per als socis és de set euros i per a la resta, vuit.

Les actuacions musicals arriben a la tarda i posaran el punt final a l'edició d'enguany. El karaoke comença a les quatre i el concert d'havaneres, a càrrec del grup Xaloc, a dos quarts de vuit. Com és habitual, totes les activitats tindran lloc a la pista poliesportiva de Mas Gener i al seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.