Una Festa Major familiar, cita del cap de setmana de la Colònia Montserrat


  • Comparteix:

Imatge de la Festa Major del barri de l'any anterior. /Font: Emd Valdoreix

Imatge de la Festa Major del barri de l'any anterior. /Font: Emd Valdoreix

La Festa Major del barri valldoreixenc Colònia Montserrat ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb una sardinada-botifarrada popular aquest dissabte com a plat fort de la trobada. La música i les activitats infantils també tenen els seus espais dins aquesta festa que organitza l'Associació de Veïns de la Colònia Montserrat amb la col·laboració de l'EMD de Valldoreix.

La sardinada-botifarrada popular ha estat l'inici de la Festa Major del barri de la Colònia Montserrat. L'àpat ha començat aquest dissabte a les sis de la tarda i ha comptat amb la participació de més d'una vintena de famílies.

La festa continuarà a dos quarts de deu de la nit amb el ja tradicional bingo de la festa grossa. Per tancar el primer dia de celebració, el col·lectiu La Rampa organitza dos actes per a la nit. El primer és un concert amb els Make-Make que interpretaran diversos temes de 'power-funk-soul'. Després es comptarà amb la presència de tres punxadiscos: Los Kunkongos, Kaka, Patato & Friends.

La secretària de l'Associació de Veïns de la Colònia Montserrat, Concha Yuste, ha animat tota la ciutadania a participar a la festa.

Concha Yuste

Que vinguin, hi ha un ambient molt maco. Des del casal es pot veure des de Montserrat fins al Montseny.


Els protagonistes del segon i últim dia de Festa Major són els infants, ja que a partir de les sis de la tarda de diumenge gaudiran de la festa infantil amb una actuació de màgia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.