La Festa Major de la Colònia Montserrat manté pressupost, però millora participació


Temes relacionats

La Festa Major de la Colònia Montserrat s'acomiada amb la festa infantil ( 2/set/12)

Una Festa Major familiar, cita del cap de setmana de la Colònia Montserrat ( 1/set/12)


  • Comparteix:

La Festa Major de Colònia Montserrat ha tancat aquest diumenge una nova edició marcada per l'austeritat demostrant un any més la implicació del seu veïnat. Mentre els pressupostos, fixats a la baixa des de l'any passat, s'han mantingut enguany, les propostes de la festa grossa han aconseguit aplegar un major nombre de persones que l'edició anterior. L'èxit d'aquesta edició, sumada a l'experiència de l'any passat, marcarà, segons l'organització, la línia de la festivitat del barri valldoreixenc de cara als propers anys.

Un any més, els més menuts han protagonitzat aquest diumenge la fi de festa del barri valldoreixenc de Colònia Montserrat, amb un paper important de la màgia i la música durant l'última tarda festiva. Però l'agenda de la Festa Major del barri ha arribat a tots els públics. Ha estat el cas de dissabte, jornada inaugural de la celebració, on una sardinada-botifarrada popular, un bingo i el concert dels Make-Make han concentrat bona part del gruix de participants a la festa grossa.

Una festivitat que, de nou, ha vingut marcada per uns pressupostos ajustats, als quals els veïns han respost incrementant la seva participació a les activitats. Segons el president de l'Associació de Veïns de Colònia Montserrat, Patxo López, aquest fet ha ajudat a marcar la línia que agafarà la festa de cara a properes edicions.

Patxo López

Continuarem amb la mateixa línia, com a mínim intentarem mantenir aquests dos dies de festa, que són els únics on tots els veïns ens podem reunir.


La festa major ha coincidit amb la celebració de l'assemblea anual de l'associació de veïns, on s'han posat sobre la taula les principals necessitats del barri. Aquestes, segons López, passen per la millora de la circulació dels carrers de la zona i l'accessibilitat al barri.

Patxo López

Les nostres principals problemàtiques tenen a veure amb la circulació i accessibilitat. La situació econòmica no permet que tirin endavant les millores.


La celebració de les activitats ha comptat amb la col·laboració de l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.