Mas Gener tanca la seva Festa Major amb una gran mobilització veïnal


Temes relacionats

Neix el 1r Ral·li Mas Gener - Monestir amb la voluntat de convertir-ho en cita anual ( 2/set/12)

Els actes de la Festa Major de Mas Gener reforcen el vincle entre els veïns ( 1/set/12)


  • Comparteix:

Mas Gener ha acomiadat aquest diumenge la seva festa grossa al ritme de les havaneres de Xaloc. A través de tres dies d'activitats infantils, àpats populars i molta música, el barri ha aconseguit un any més que els seus veïns acomiadin l'estiu plegats. Mas Gener també ha compartit la seva festa amb la ciutat amb la novetat d'enguany, el 1r Ral·li Mas Gener - Monestir de Sant Cugat, que ha omplert la plaça d'Octavià de cotxes antics.

Més de 400 persones s'han reunit aquest divendres en l'inici de la festa que ha comptat amb una disco mòbil i karaoke, com sempre a les pistes poliesportives de Mas Gener. Les activitats del segon dia s'han posat en marxa amb una bicicletada pels voltants del barri. Els més petits s'han quedat finalment sense la seva activitat preferida, la festa de l'aigua i l'escuma, pel mal temps de dissabte, però han pogut gaudir d'animació i música pensada només per a ells.

La nit de dissabte ha estat la franja que ha reunit més veïns, més de mig miler de persones han estat de festa fins altes hores de la matinada que han acompanyat amb una botifarrada i orquestra. Això no ha impedit que els veïns s'hagin llevat ben d'hora el diumenge per protagonitzar el 1r Ral·li Mas Gener - Monestir de Sant Cugat, que els ha dut fins a la plaça d'Octavià amb cotxes antics i clàssics dels quals han gaudit tots els vianants i curiosos. Després de la rua de vehicles i que els conductors visitessin el Monestir, els veïns han tornat al seu barri, on ha tingut lloc una multitudinària arrossada. Finalment, les havanares del grup Xaloc han tancat la festa.

El president de l'Associació de propietaris i veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha fet un balanç molt positiu de la festa perquè ha aconseguit el seu objectiu: la implicació i participació dels veïns.

Josep Lluís Lolo

El primer dia va ser una mica fluixet per les dates però dissabte va ser brutal. Va córrer la veu i ha estat meravellós. En tots els aspectes, balanç molt positiu.


Els veïns del barri de Mira-sol han tancat un any més la seva Festa Major amb l'objectiu de continuar amb el mateix model de festa participativa i casolana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.