Els Gausacs endarrereixen l'estrena del 2 de 8 amb folre que tenien prevista


Temes relacionats

La plataforma de cooperació Worldcoo es presenta amb l'ajuda dels Gausacs (15/set/12)

Els Gausacs porten a Rubí el preludi d'una temporada marcada pels castells de 8 ( 9/set/12)

Fita dels Gausacs: descarregar el 2 de 8 amb folre a la Festa Major de Valldoreix ( 6/set/12)


  • Comparteix:

Ja van intentar descarregar-lo per la Festa Major de Sant Cugat

Ja van intentar descarregar-lo per la Festa Major de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat arriben aquest diumenge a la plaça de l'estació de Valldoreix amb l'objectiu de tornar a descarregar el 4 de 8 a la Festa Major del territori. La intenció inicial de la colla era provar el 2 de 8 amb folre que no van poder concloure el primer diumenge de juliol a la Festa Major de Sant Cugat quan el castell es va quedar en carregat a causa d'un despenjament de dues persones de la canalla. Finalment però, els camises verdes no han tingut temps d'enllestir la construcció i han decidit posposar-la per a la propera actuació.

Els Gausacs portaran a plaça el quart 4 de 8 de la temporada i completaran l'actuació amb els castells de 7 més difícils del seu repertori. El cap de colla Toni Serra ha explicat que finalment han hagut de posposar la torre de 8, però que treballaran fort per descarregar-la el més aviat possible.

Toni Serra

Al final no pot ser, és una qüestó tècnica. Tornem de vacances i hem de rodar els castells. El temps ens ha quedat just. Esperem a la propera actuació, apretarem al màxim perquè la tenim.


De fet, els camises verdes es van quedar a les portes de descarregar aquesta construcció a la Festa Major de Sant Cugat, ja que només es van despenjar dues persones i la resta de l'estructura es va descarregar sense inconvenients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.