Valldoreix acull una vintena d'activitats aquest dissabte


  • Comparteix:

La Salseta del Poble Sec tancarà la jornada de dissabte

La Salseta del Poble Sec tancarà la jornada de dissabte

Les activitats esportives i culturals marquen la jornada d'aquest dissabte a la Festa Major de Valldoreix. Les activitats aquàtiques, el torneig de futbol, el de pàdel i el d'handbol són alguns dels punts forts de la jornada. A banda, Valldoreix ofereix aquest dissabte altres propostes com una fira d'artesans, el lliurement dels premis del concurs de cartells de Festa Major, un taller de pintura ràpida, i la tradicional cercavila de gegants i grallers, entre d'altres. La jornada començarà a les deu del matí i finalitzarà a les dues de la matinada amb el ball de Festa Major.

Les activitats de la Festa Major valldoreixenca d'aquest dissabte començaran amb un matí marcat per l'esport. Al punt de les deu jocs tradicionals, una passetjada en poni o tennis al carrer seran les activitats de l'esport d'entitats al carrer. A la mateixa hora un torneig de tennis i futbol, una exhibició de natació sincronitzada i una jornada recreativa aquàtica completaran les activitats esportives del matí. A la tarda, tindrà lloc un campionat popular de natació i es disputarà el trofeu d'handbol.

Les activitats culturals començaran també a les deu amb un intercanvi de llibres i l'exposició 'Refugiats' a la biblioteca Vall d'Or. La zona del Casal de Cultura acollirà una trobada d'Associacions Veïnals, l'exposició de cartells per la Festa Major, un taller de pintura i una fira d'artesans.

La jornada es clourà amb una sardinada popular ecològica a dos euros la ració de sardines a l'entorn del Casal de Cultura a partit de les deu de la nit i una hora més tard el Ball de Festa Major amb la música de la Salseta del Poble Sec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.