Els més petits de les Planes protagonitzen el pregó de Festa Major del districte


Temes relacionats

El segon dia de Festa Major de les Planes arriba amb el pregó, gegants, sopar i ball ( 8/set/12)


  • Comparteix:

Moment del pregó a càrrec de l'Elena Herrero, responsable del Casal Infantil del districte

Moment del pregó a càrrec de l'Elena Herrero, responsable del Casal Infantil del districte

Les Planes ha dedicat als més menuts del districte el pregó de la seva festa grossa, ja que ells garanteixen la continuïtat i el creixement de la zona. La lectura l'ha protagonitzat la coordinadora del Casal Infantil de les Planes, Elena Herrero, que s'ha acompanyat d'alguns alumnes. Enguany, la Festa Major de les Planes ha variat l'estructura per ajustar-se a la situació econòmica i ha compactat les activitats, però sense minvar en les ganes de diversió.

La plaça del Coll de la Creu d'en Blau s'ha convertit aquest dissabte en el punt neuràlgic de les activitats de la festa grossa de les Planes. Una ballada de gegants, la trobada de puntaires, el pregó i la inauguració de la mostra de l'Associació de les Arts i del Grup de Dones han estat els actes destacats d'aquest dissabte al matí.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat el canvi que ha experimentat les Planes en poc temps gràcies a les noves generacions que han arribat a la zona. De la mateixa manera, la pregonera d'enguany, la coordinadora del Casal Infantil de les Planes, Elena Herrero, ha destacat que la feina dels més menuts del districte garanteix la continuïtat de la zona.

Elena Herrero

M'agradaria aprofitar l'oportunitat a tothom que han donat vida al Casal Infantil i que han contribuït a que les famílies i la gent del barri hagi confiat sempre en nosaltres.


La festa continuarà aquest diumenge amb la cursa popular, el campionat de petanca i la gimcana infantil, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.