Les Planes supera l'equador de la seva Festa Major amb un públic actiu


Temes relacionats

Els més petits de les Planes protagonitzen el pregó de Festa Major del districte ( 8/set/12)

Noves millores urbanes a les Planes ( 8/set/12)


  • Comparteix:

Les Planes, aquest cap de setmana.

Les Planes, aquest cap de setmana.

Les Planes ha superat la reorganització de l'agenda d'activitats de la seva Festa Major amb un cap de setmana que ha evidenciat l'increment de la participació dels veïns respecte edicions anteriors, segons ha confirmat l'organització a Cugat.cat. La reducció pressupostària ha portat enguany canvis en la programació, que ha concentrat algunes activitats per ajustar costos. Aquest fet, però, no ha minvat l'ànim festiu dels veïns, que continuaran omplint les propostes de la festa grossa planenca fins aquest dimarts.



La tradició ha estat el plat que ha endolcit una festivitat novament afectada pels ajustos en el pressupost. Les Planes ha tornat a acollir propostes consolidades a l'agenda de la seva festa grossa com la ballada de gegants, la trobada de puntaires, la cursa popular, el campionat de petanca i la gimcana infantil. Enguany, però, tal com ha afirmat la presidenta de la Comissió de Festes de les Planes, Maria Zafra, amb una millora de públic.

Maria Zafra

De moment, estem molt satisfets amb el resultat que està donant aquesta reorganització de l'agenda de la festa.


La festivitat d'enguany ha reflexionat sobre el futur del barri. El pregó de la festa, celebrat aquest dissabte, ha destacat el paper dels nens i joves de les Planes com un garantia de pervivència de l'esperit del barri. Precisament, els infants han tingut l'oportunitat aquest diumenge de demostrar la seva implicació a les iniciatives del districte amb una festa infantil a les pistes esportives. La cursa popular, el campionat de petanca, la tradicional missa de Festa Major, la música i les propostes familiars han completat l'oferta del cap de setmana.

Els participants han lloat les propostes de la festa, que han qualificat com 'la millor'.

Participants

Ens estem divertint a la festa infantil, després anirem a la festa de l'escuma. / Hem anat a veure els gegants i a les manualitats. / Tot m'agrada. / És el millor que hi ha perquè ens coneixem tots.


El cap de setmana ha concentrat bona part de la programació de la Festa Major, que va donar el tret de sortida divendres i s'allargarà fins dimarts amb una desena d'activitats més.

De moment, la celebració continua aquesta tarda nit amb un sopar de carmanyola reunirà els veïns del barri a les pistes esportives on després, a dos quarts de deu de la nit, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula 'Up'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.