Pau Garcia-Milà serà el pregoner de la festa de Valldoreix


  • Comparteix:

Garcia-Milà, a l'esquerra, durant la roda de premsa

Garcia-Milà, a l'esquerra, durant la roda de premsa

L'emprenedor Pau Garcia-Milà serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix amb la lectura del pregó. El creador d'EyeOS i de la xarxa social Bananity, amb seu a aquest territori, serà l'encarregat de llegir el text en un acte aquest divendres a les nou del vespre a la plaça del Casal de Cultura.

Garcia-Milà és nascut a Olesa al 1987, però des de fa un any resideix a Valldoreix. Pau Garcia-Milà és conegut per la seva activitat empresarial que va començar amb 17 anys. Actualment, dirigeix la companyia EyeOs, que compta amb 40 treballadors, i és també professor d'ESADE. A més, ha rebut el Premi dels Prínceps d'Astúries i de Girona, el guardó Impulsa Empresa 2010, el premi MIT a l'Innovador del 2011. També ha estat reconegut amb el premi Nacional de Comunicacions 2009. Ha publicat dos llibres 'Està tot per fer', que va per la setena edició, i 'Optimismament', publicat aquest any.

El cocreador de la xarxa social Bananity ha assegurat està molt il·lusionat amb el repte de ser el pregoner de la Festa Major i ha dit que intentarà fer un pregó divertit i distés però sense deixar de banda el moment econòmic i social que s'està vivint.

Pau Garcia-Milà

Un pregó és un moment on la gent vol divertir-se i evadir-se. Però no es pot passar per alt el mal moment que vivim.


El pregoner ha estat presentat en roda de premsa aquest dilluns a l'EMD de Valldoreix en companyia del president, Josep Puig, i alguns dels vocals. Puig ha explicat que quan va conèixer Pau Garcia-Milà durant la presentació en societat de Bananity, ara fa gairebé un any, ja li va proposar de protagonitzar un dels actes centrals de la Festa Major. Puig considera que el jove emprenedor és la persona ideal per llegir el pregó ja que pot donar la injecció d'optimisme i empenta que necessita Valldoreix i el país.

Josep Puig

Aquest any tenim el pregoner ideal per Valldoreix i el país. Creiem que donarà la dosi necessària d'optimisme i empenta que necessitem en aquest moments.


El pregó tindrà lloc aquest divendres al Casal de Cultura a partir de les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.