Tret de sortida de la Festa Major de Valldoreix marcada per la joventut


Temes relacionats

La Festa Major de Valldoreix arrenca avui amb el pregó de Pau Garcia-Milà (14/set/12)


  • Comparteix:

Emprenedoria, joventut i humor han marcat el pregó de la Festa Major de Valldoreix, que enguany ha anat a càrrec del valldoreixenc i creador d'EyeOS i Bananity, Pau Garcia-Milà. El jove ha lamentat la mala reputació de la generació de joves actual i ha assegurat que n'hi ha molts que estan treballant i creant. De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat les bones relacions que uneixen enguany Valldoreix i Sant Cugat, i el president del territori, Josep Puig, ha convidat els veïns a viure la Festa Major oblidant la crisi, tot i que ha reconegut que està marcada per l'austeritat dels pressupostos.

El pregoner d'enguany ha reconegut que, tot i que fa just un any que està vivint a Valldoreix, ha trobat coses al territori que l'han fet arrelar-se fortament. Amb un toc d'humor en les seves paraules, Garcia-Milà ha rebutjat les crítiques generalitzades que reben actualment les generacions més joves i ha assegurat que molts treballen, aquí i a d'altres països, amb ganes, talent i emprenedoria.

Pau Garcia-Milà

Valldoreix té una sèrie de coses que els d'aquí no s'adonen i als que venim de fora ens sobten molt.


També ha fet humor de les relacions entre Valldoreix i Sant Cugat que ha comparat amb la situació que viuen Catalunya i l'Estat espanyol. En aquest sentit, l'alcadessa, Mercè Conesa, ha destacat que en aquest últim any la relació dels dos territoris s'ha consolidat.

Mercè Conesa

Hem consolidat les relacions entre Valldoreix i Sant Cugat i hem pogut treballar de manera conjunta.


El president de l'EMD, Josep Puig, ha destacat que tot i que enguany la crisi ha marcat els pressupostos de la Festa Major, els veïns han d'oblidar-se'n per un parell de dies i viure la festa amb alegria.

Josep Puig

Es tracta de la comunicació entre veïns i passar-s'ho bé oblidant la crisi per dos dies.


El pregó s'ha fet a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix davant de més d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.