Els veïns del Monestir fan barri bolcant-se en la seva Festa Major


Temes relacionats

Les bitllets i la petanca centren la jornada de Festa Major del Barri del Monestir ( 6/oct/12)

La Festa Major del barri del Monestir desafia la crisi amb música i fent pinya ( 5/oct/12)


  • Comparteix:

Els Bastoners de Sant Cugat han actuat a la plaça d'en Coll

Els Bastoners de Sant Cugat han actuat a la plaça d'en Coll

Les activitats del segon dia de la Festa Major del barri del Monestir han trobat la complicitat dels veïns i han registrat una bona participació durant tot dissabte. Els esports, la dansa i els jocs infantils, que han centrat la jornada, han atret públic de totes les edats. L'organització destaca la importància de la festa com a element de cohesió en un barri on la població té orígens molt diversos.

Els veïns del barri del Monestir s'han bolcat en la seva festa grossa en activitats com les competicions de jocs infantils, la botifarrada popular i l'espectacle de balls tradicionals. Una gran varietat de propostes que tenen com a objectiu atreure diferents tipus de públic per cohesionar el barri. En aquest sentit, el president de l'associació de veïns, Andrés Ares, ha explicat que aquest objectiu és especialment important en aquest barri a causa de l'origen divers dels seus veïns.

Andrés Ares

Intentem cohesionar els veïns en un barri on som de tot Espanya, de fora l'Estat espanyol i de Catalunya. És important cohesionar els de fora i els d'aquí.


A banda, el barri ha tingut un dia molt intens entre partides d'escacs a l'aire lliure, els tallers de Kung-Fú i Karate i les bitlles catalanes, entre altres. La jornada també ha comptat amb un concurs de petanca que ha acollit el Club de Petanca de Sant Francesc. El seu president, José Ribada, ha explicat que col·laboren en la festa perquè són del barri.

José Ribada

Hem ajudat en tot el que hem pogut. L'Associació de Veïns organitza la festa però els hi donem suport perquè som d'aquí, del barri.


La festa continua diumenge amb la paellada popular i la cantada d'havaneres, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.