El barri del Monestir treu el caràcter distintiu durant la seva Festa Major


Temes relacionats

La paella popular i les havaneres tanquen la Festa Major del barri del Monestir ( 7/oct/12)

Els veïns del Monestir fan barri bolcant-se en la seva Festa Major ( 6/oct/12)

La Festa Major del barri del Monestir desafia la crisi amb música i fent pinya ( 5/oct/12)


  • Comparteix:

La paella aplega els veïns al voltant de la taula

La paella aplega els veïns al voltant de la taula

Una quinzena d'activitats i prop de 3.000 persones, segons l'organització, han donat forma a una nova Festa Major del barri del Monestir, que s'ha acomiadat aquest diumenge de tres dies festius a ritme d'havaneres i rom cremat. La celebració ha patit una lleugera davallada participativa a algunes activitats, tot i que la implicació veïnal ha estat clau en el desenvolupament de la festa. D'aquesta manera, el barri ha tret al carrer un any més el seu caràcter distintiu com a barri motor del centre de la ciutat i com a una de les zones més emblemàtiques de Sant Cugat. Un caràcter que també va voler reflectir el pregó de la festa major, enguany a càrrec de Cugat.cat.

La celebració del 30è aniversari de Cugat.cat va valer al grup de comunicació multimèdia ser els pregoners de la Festa Major del barri del Monestir. Un missatge d'optimisme a càrrec del director de Cugat.cat, Miquel Herrada, va donar el tret de sortida a tres jornades d'activitats que han encabit tots els veïns.

Miquel Herrada

Mireu de posar bon humor a un temps de desànim generalitzat perquè qualsevol nit pot sortir el sol. Bona Festa Major!


Uns veïns que no només han posat bona cara al mal temps durant la festa grossa, sinó que també han treballat en la seva consecució, afectada per la situació econòmica. Els participants han coincidit a enaltir l'esperit de germanor que la festivitat porta al barri. Tot i així, des de l'organització han trobat a faltar una implicació encara més activa en l'organització de les activitats. Un fet que no impedeix, però, que el barri continuï fent més forta la seva presència al municipi. El president de l'associació de veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, ha confirmat que el barri refermarà la seva implicació a les propostes de la ciutat.

Andrés Ares

Continuarem col·laborant amb altres entitats i propostes de la ciutat, l'entitat ha de continuar activa, no només a la nostra Festa Major.


Una implicació que també ha reconegut l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la seva total integració al conjunt del municipi.

Mercè Conesa

El barri del Monestir es troba molt integrat a la ciutat gràcies a la seva centralitat. Es tracta d'un barri amb molt de potencial.


La Festa Major del barri del Monestir ha ofert tres dies de música, esports i activitats per a tota la ciutadania. Divendres, el ritme de Kata Kitinga, la Tuna de Rubí i el Duo Bernal va escalfar els ànims dels veïns. Un actiu dissabte va irrompre al barri amb competicions esportives, jocs infantils i un espectacle de balls tradicionals. Diumenge, l'ambient de germanor ha acomiadat la celebració al voltant de la tradicional paella, una cantada d'havaneres a càrrec del grup Vallparadís i un rom cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.