Acusen Guixà d'haver encarregat el robatori de dades del Barça


  • Comparteix:

El detingut pel robatori d'informació confidencial del Barça assegura que el president de la Penya Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, li va encarregar aquesta feina. Guixà, en declaracions a 'La Vanguardia', nega aquesta acusació i no entén per què l'involucren en aquest cas.

Aquest matí s'ha conegut que el president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, ha estat acusat per part del detingut en el cas del robatori d'informació dels ordinadors del Barça per ser un dels instigadors i promotors d'aquesta acció. El detingut és un alt càrrec de l'empresa Senseit, que gestiona la base de dades del Barça i patrocina la secció de futbol sala del club blaugrana. Guixà, en declaracions a 'La Vanguardia', ha negat totes les acusacions i ha afegit que espera que la justícia posi a tothom al seu lloc.

Aquest cas també coincideix amb un dia important pel Barça ja que aquest vespre Oriol Giralt presentarà les signatures necessàries perquè pugui prosperar la moció de censura. Per tant aquest tema no serà l´únic que ocupa l'actualitat blaugrana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.