Franquesa dimiteix com a vicepresident del Barça


Temes relacionats

Félez i Guixà atribueixen la dimissió de Franquesa a la mala gestió de la cúpula de Laporta (12/nov/09)


  • Comparteix:

Joan Franquesa als estudis de Cugat.Cat

Joan Franquesa als estudis de Cugat.Cat

El santcugatenc Joan Franquesa, fins ara vicepresident de patrimoni del Futbol Club Barcelona, renuncia al seu càrrec dins la junta blaugrana al·legant motius personals. Franquesa presenta aquesta dimissió per carta abans de la junta directiva que s'havia de celebrar divendres, i on el santcugatenc havia de conèixer la seva nova tasca al capdavant del club.

Joan Franquesa ha presentat la seva dimissió com a vicepresident del Futbol Club Barcelona mitjançant una carta dirigida al mateix president Joan Laporta. Aquesta dimissió arriba carregada d'interrogants, sobretot després de la reestructuració prevista per Laporta i que havia de ser ratificada en la junta de divendres.

Franquesa al·lega motius personals en la seva carta de dimissió després que recentment hagi estat pare de dues criatures. En la seva carta de renúncia, el santcugatenc considera que ja no pot dedicar el temps que el club requereix i que per aquest motiu ha decidit posar el punt final després de quatre anys com a directiu del club.

Però la proximitat amb les properes eleccions al club aquest estiu vinent ha generat debat dins la mateixa junta blaugrana. Franquesa ha passat de ser la mà dreta del president des de l'àrea de patrimoni, on va aconseguir el complicat acord per a la requalificació del Mini Estadi, a tenir un paper més crític en la pròpia junta. En aquest sentit, Franquesa ja es va plantejar la dimissió i va expressar el seu malestar quan va assabentar-se que el propi club, per mitjà del director general Joan Oliver, va decidir investigar alguns directius. Aleshores el Barça va exposar que no es tractava d'espionatge, sinó d'auditories de seguretat.

A més, segons alguns mitjans, Laporta havia de ratificar divendres en junta directiva la reestructuració de funcions en la directiva del club, en la qual Franquesa deixava d'ocupar el càrrec com a encarregat de patrimoni per tenir un paper menys rellevant.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Joan, per fi has vist la llum. Segur que no ha estat fàcil. La junta del Barça deu ser un del organs de poder més importants que hi ha . Sí crec que deu ser decepcionant, deixar a un egocèntric al front del club més gran del mon. Desitjo que d'aquí a un temps ens expliquis la veritat de tot plegat

Xandri. Enviat el 11/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.