Debut golejador de Benja amb el primer equip del Barça


  • Comparteix:

Benja celebra el seu primer gol amb el primer equip blaugrana. (www.sport.es)

Benja celebra el seu primer gol amb el primer equip blaugrana. (www.sport.es)

El jugador de futbol santcugatenc Benja ha debutat amb el primer equip del Barça en el partit amistós contra el Valerenga noruec disputat aquest dijous a Oslo. El davanter local del filial, que ha entrat en joc a la segona part, ha aconseguit a més el seu primer gol amb el primer equip blaugrana, enviant la pilota al fons de la xarxa al minut 51 després d'una jugada individual.

Benja, de 22 anys, és un dels 14 jugadors del planter blaugrana convocats per Pep Guardiola per jugar el primer amistós de la pretemporada. El davanter santcugatenc, que ha vist la primera part des de la banqueta, ha debutat amb el primer equip tot just començar la segona part, formant davantera amb Zlatan Ibrahimovic i el també jugador del filial Nolito.

Benja només ha necessitat sis minuts per marcar el seu primer gol amb el primer equip. El santcugatenc s'ha endinsat a l'àrea amb una jugada individual i ha afusellat el porter canadenc del Valerenga, marcant el gol que suposava el 1-3.

Al final els blaugranes han acabat guanyant amb un resultat de 2-4. Els altres gols culers els han aconseguit Víctor Sánchez ('12), Maxwell ('35) i Keita ('64).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.