El PP diu que el tripartit no pot fer demagògia amb el tema dels concerts educatius

Sánchez-Camacho ha visitat el CAR acompanyada de membres de l'executiva local del PP

Elec Generals 2004

Publicat el 9/mar/04 per Ester Castanyer

El PP presentarà una pregunta al Parlament de Catalunya sobre l'incompliment del pagament dels concerts educatius a 400 escoles per part de l'anterior govern de CiU, tal i com apunten avui els mitjans de comunicació. D'altra banda, els populars consideren que el tripartit ha de clarificar quina és la seva política sobre aquest tema i que no pot fer demagògia afirmant que retirarà els concerts a les escoles que segreguin els alumnes per raó de sexe, ja que els concerts només es poden retirar en cas d'incompliment de la normativa.

Coincidint amb les notícies publicades avui en alguns mitjans de comunicació, on s'afirma que CiU ha deixat un deute per valor de 600.000 euros per ajudes addicionals a 400 escoles concertades catalanes que imparteixen educació infantil des dels 3 anys, el PP ha volgut dir avui la seva.

Alícia Sánchez-Camacho, número 4 a les llistes del PP, ja ha avançat que la seva formació presentarà una pregunta al Parlament de Catalunya per aclarir aquesta qüestió.
A més, la popular ha volgut incidir també en la postura del tripartit sobre aquest tema i ha reclamat una postura clara i transparent.

Alicia Sànchez Camacho

El tripartit està enganyant els ciutadans en aquest tema, que diguin què volen fer després de les modificacions en els concerts per P3 i P4 o en el percentatge de nens immigrants.


Pel que fa a la proposta llançada pel tripartit de retirar els concerts educatius a les escoles que segreguin els alumnes per raó de sexe, Sánchez-Camacho ha afirmat que els concerts només es poden treure si hi ha un incompliment de la normativa.

Alícia Sánchez-Camacho

Els concerts es treuen o es posen en funció de les necessitats o qualitat educativa, i només es podne treure si hi ha un incompliment.


La número 4 a les llistes del PP per les eleccions generals ha fet aquestes declaracions durant una visita al CAR de Sant Cugat, on ha presentat també algunes propostes d'esports, com crear un estatut de l'esportista que reguli les ajudes als joves esportistes d'alt nivell, o oferir bonificacions del 65% a les empreses que donin feina a aquests esportistes un cop s'integrin al mercat laboral.