ERC es converteix en la tercera força a Sant Cugat i aconsegueix 8 escons al Congrés


  • Comparteix:

Esquerra Republicana de Catalunya creix espectacularment i es converteix en la quarta força al Congrés dels Diputats amb 8 escons. Pel que fa a Sant Cugat, ERC es consolida com a tercera força amb 6.557 vots i el 16,64%.

La nit electoral ha estat una nit de joia pels votants d'Esquerra Republicana. I és que es van depassar les previsions més optimistes i se situa com a quarta força al Congrés amb 8 escons. Segons el president local, Jaume Massanés, aquest fet ha de permetre extrapolar el model del tripartit a l'Estat espanyol.

Jaume Massanés

A nivell nacional hem passat a ser la quarta força, i tots els nostres objectius es podran recolzar amb la possibilitat de repetir a nivell d'Espanya la composició del tripartit català.


Respecte tota la polèmica que hi ha hagut durant les darreres setmanes sobre les converses del secretari general d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, amb la banda terrorista ETA, Jaume Massanés s'ha felicitat perquè al seu parer, l'electorat 'no s'ha deixat manipular'.

Jaume Massanés

Crec que s'ha demostrat que el nostre eslògan "parlant la gent s'entén"és acceptat i la gent està farta de les manipulacions.


D'altra banda, pel que fa a Sant Cugat, ERC ha mantingut la tònica dels comicis municipals i autonòmics i es consolida com la tercera força del municipi, amb un 16,64% dels vots santcugatencs. Cal assenyalar també, que ERC pràcticament ha igualat el nombre de vots obtinguts a les passades autonòmiques quan va aconseguir la seva millor marca a Sant Cugat amb més de 6.500 vots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.