Kety Ramos (emprenedora): “Ara faig dolça arquitectura”

La propietària del Petritxol Sant Cugat ha passat del món de l'arquitectura al de la pastisseria, una trajectòria que ha desgranat al 'Connectats'

241023_kety_ramos-a-cugat.jpg
Kety Ramos, propietària del Petritxol / Foto: Cugat Mèdia
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
25/10/23 a les 08:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Kety Ramos va arribar a Sant Cugat fa 10 anys buscant la tranquil·litat i la seguretat que no tenia a la seva Veneçuela natal. Emprenedora, creativa i treballadora són alguns dels adjectius que la defineixen. L’actual propietària del Petritxol és arquitecta urbanista de professió i assegura que la pastisseria és el seu “hobby”. Com ha explicat al ‘Connectats’ en un repàs de la seva trajectòria vital i professional, ara fa “dolça arquitectura”.

Escolta-ho