La ‘Cristina’ de La Palma, segona millor mona tradicional de Catalunya

La pastisseria de la Rambla del Celler ha estat guardonada en la 4a edició de La millor mona de Pasqua

250411-premi-mona-la-palma-a-cugat.jpeg.jpg
Carles Boix, de La Palma, amb la mona i el guardó / Foto: Cugat Mèdia
-->
Enllaç copiat al clipboard
14/04/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

La pastisseria La Palma ha estat guardonada amb el segon premi a la millor mona de Pasqua 2025, en la categoria de Mona tradicional. Es tracta de la tradicional ‘mona Cristina’, un brioix fet amb farina, ous, llevat amb massa mare i ratlladura de llimona i taronja, amb un ou dur al centre. El jurat, format per vuit professionals especialitzats en les diferents categories, va tenir en compte l’aroma, el gust i la decoració de les mones participants a l’hora de decidir els guanyadors.

La Palma, ubicada a la Rambla del Celler, 15, també té establiments a Sabadell i Barberà del Vallès.