La fleca [0% Gluten] proposa una oferta per a tothom amb una clara aposta pel sabor del producte

pa-artesa-0x100-gluten.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
12/02/18 a les 13:13h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Els responsables de la fleca [0% Gluten] a Sant Cugat , Jordi Relat i Jordi Guix, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l’establiment obert encara no fa un mes al carrer Major, 25. [0% Gluten], s’emmarca en la franquícia catalana del mateix nom, es defineix com una pastisseria amb una oferta inclusiva, pensada per a consumidors amb intolerància al gluten i d’altres. Relat i Guix han destacat la qualitat final del producte i han remarcat el sabor tot i ser productes sense gluten. Amb aquest nou negoci, a més, els dos socis afirmen que cobreixen un sector de mercat amb una demanda creixent.

Escolta-ho