La cervesera La Florestina estrenarà aquest dissabte el seu propi obrador. Una festa amb música, menjar i, evidentment, cervesa servirà per inaugurar oficialment un espai que neix amb la vocació de convertir-se en un punt de referència per al barri. Després d’anys llogant espais a altres obradors, els impulsors de la marca han trobat un local, al carrer de la Quadra de Canals número 5, per consolidar-hi el projecte.
De moment, la Florestina
fabrica tres cerveses diferents, Nature, Pale Ale i Torrada que es comercialitzen en bars i establiments de la Floresta i alguns altres punts de Sant Cugat, com Cal Temerari, al ‘food truck’ de l’Ateneu, al MUT, a la cooperativa El Cabàs i a La Viti. L’Associació Florestina de la Cervesa, impulsora del projecte, també en vendrà als socis en un futur proper, segons ha explicat a Cugat.cat un dels fundadors de la marca, Riccardo Casentini. Fins ara, l’associació comercialitzava la seva cervesa elaborada en obradors de Vilafranca del Penedès i Santa Perpètua de la Mogoda, i una vegada ja disposa d’espai propi, prepara el llançament de dues noves cerveses, una de blat i una IPA.

