La gastronomia japonesa i les postres americanes es fusionen a la carta del Sushi & Cake

sushi-cake-barcelona.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
14/06/16 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Economia

El restaurant Sushi & Cake obrirà la setmana vinent les portes al Sant Cugat Centre Comercial amb una proposta de gastronomia japonesa de fusió i postres americanes artesanes. Es tracta del segon establiment de les sòcies Lluïsa Muñoz i Gemma Mimoso, que van impulsar aquest projecte des del servei d’emprenedoria de l’Ajuntament.

Un any després de l’obertura del primer restaurant Sushi & Cake, al carrer de Muntaner 152 de Barcelona, la proposta arriba a Sant Cugat. Una de les propietàries, Lluïsa Muñoz, explica en què consisteix la carta del restaurant.

Declaracions

Lluïsa Muñoz

El més coix per al gust occidental són les postres. Per això hem incorporat les postres americanes, que fem artesanalment.

La intenció de les responsables és convertir Sushi & Cake en una cadena de restaurants, ara que ja tenen dos establiments, el primer dels quals van impulsar amb el suport del servei municipal d’emprenedoria, com ha destacat Muñoz.

Declaracions

Lluïsa Muñoz

Som emprenedores que no venim del món de l’emprenedoria, sinó que som economistes. Un dia vam decidir muntar aquest negoci amb l’ajut del servei d’emprenedoria.

Sushi & Cake canvia la carta cada tres mesos i adapta els productes per a celíacs.