800 emprenedors i empresaris s’han reunit aquest dijous al Teatre-Auditori en
Carme Ruscalleda ha relacionat el món de la cuina amb el de l’emprenedoria. La cuinera ha fet servir el seu ofici per fer entendre que els projectes mereixen atenció i autocrítica.
Carme Ruscalleda
El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí, ha explicat que la innovació i els canvis que ha viscut el món de la cuina en els darrers anys està servint per contribuir a donar idees a altres sectors.
Marià Galí
El tinent d’alcalde d’Economia, Carles Brugarolas, ha valorat que Sant Cugat aculli propostes d’aquest caire. Segons Brugarolas, serveixen per posicionar la ciutat i ajuden a crear sinergies entre l’administració, les empreses privades i la universitat.
Carles Brugarolas
La jornada ha ofert també conferències de representants d’empreses com Europastry, Frit Ravich i Casa Ametller, que han exposat les seves experiències empresarials. Els participants han gaudit, a més, d’espais de ‘networking’ per conèixer altres projectes i relacionar-se.

