La millor coca de Sant Joan de crema i pinyons es fa a Sant Cugat

La pastisseria La Palma ha guanyat el concurs de coques que organitza l'agència gastronòmica Sr. i Sra. Cake

240602-la-palma-millor-coca-a-cedida.jpg
Els responsables de La Palma amb el premi / Foto: Cedida
-->
Enllaç copiat al clipboard

Redacció

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més
03/06/24 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

La millor coca de Sant Joan de crema i pinyons es troba a Sant Cugat. Així ho determina el concurs organitzat per l’agència gastronòmica Sr. i Sra. Cake, que ha triat l’elaboració de la pastisseria La Palma, ubicada a la rambla del Celler, com la més bona. El jurat ha tingut en compte el sabor, la pasta, l’aspecte, la qualitat de la crema i la cocció.

La Palma també té establiments a Sabadell i Barberà del Vallès.