L’Ateneu maridarà òpera i vi aquest trimestre amb la proposta ‘Òpera entre copes’

L'equipament vol apropar el gènere operístic amb tasts que també donin a conèixer vins ecològics

190910-tast-vins-localpres.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
15/09/19 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Cultura

Òpera i vi faran simbiosi a l’Ateneu per apropar la lírica a la ciutadania amb el maridatge de diferents vins. Sota el nom d’Òpera entre copes, les sessions comentaran peces emblemàtiques amb el reconegut tenor Marc Sala, a banda d’oferir tasts vínicoles que donaran a conèixer vins ecològics del territori.

Les trobades seran el primer dimarts de cada mes, d’octubre a desembre, amb un cost de cinc euros, i de quatre per als socis de l’Ateneu

i d’Apròpera, entitat que col·labora en la iniciativa. Tot i que la primera cita regular serà dimarts 1 d’octubre a les set de la tarda per comentar ‘Turandot’ de Giacomo Puiccini, el 17 de setembre també s’oferirà una sessió gratuïta per parlar de l’òpera com a art total. La trobada de novembre comentarà l’òpera ‘Doña Francisquita’, d’Amadeu Vives, i la de desembre abordarà ‘Cavalleria Rusticana’ i ‘Pagliacci’, de Pietro Mascagni i Ruggero Leoncavallo, respectivament. La inscripció a les sessions és obligatòria i pot fer-se a través del web de l’Ateneu o de forma presencial a la seu de l’equipament, a l’avinguda de Gràcia número 16.

Cartell de la iniciativa Cartell de la iniciativa / Foto: Ateneu

Cartell de la iniciativa / Foto: Ateneu