L’Ateneu ha engegat un curs de cuina equilibrada que té l’objectiu d’orientar als alumnes sobre quins són els aliments més adients pel dia a dia. El curs encara té moltes places lliures.
Aquelles persones que estiguin interessades en practicar una bona alimentació poden apuntar-se al curset de cuina equilibrada de l’Ateneu Sancugatenc. Les classes, que van començar fa uns dies, van a càrrec de la dietista Luisa Martín. L’especialista, que compagina aquest curs amb el de cuina vegetariana, porta molt de temps col.laborant a l’Ateneu. L’orígen del curset de cuina equilibrada prové d’un antic curs de “cuina i nutrició”, que oferia classes teòriques i pràctiques. D’aquestes últimes va sorgir la idea de donar consells sobre una dieta CORRECTE. Sergi Garcia és membre de l’Ateneu i ens dóna més detalls d’aquest curset:
En principi, el curset només li restava la sessió del dia 18, però una anul.lació ha ampliat el programa fins el dia 25. Sergi Garcia ha recordat que la professora posarà al dia a tots aquells alumnes que s’apuntin a última hora. Garcia ha explicat que les classes són molt amenes:
El curset de cuina equilibrada, té un preu de 30 euros, i es farà els dies 18 i 25 de juny de 6 a 8 de la tarda.

