Les escoles de Sant Cugat es preparen intensament per al Cros

Cugat Mèdia s'ha endinsat al Joan Maragall i al Pins dels Vallès, dies previs a la cursa

-->
Enllaç copiat al clipboard

Joan Garcia

Apassionat de l'esport santcugatenc, amant de veure i viure la informació les 24 hores. Ritme, dinàmica i inèrcia. Jugues?  

Llegir-ne més

Apassionat de l'esport santcugatenc, amant de veure i viure la informació les 24 hores. Ritme, dinàmica i inèrcia. Jugues?  

Llegir-ne més
11/11/21 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Altres

Les escoles de Sant Cugat es preparen intensament per a la 23a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat que arriba aquest dissabte i diumenge al parc de la Pollancreda. Després de dos anys d’absència pel coronavirus, els nens i nenes ja tenen ganes de tornar a participar en una competició que enguany es divideix en dos dies amb curses dividides per centre educatius. Cugat Mèdia s’ha endinsat a les escoles Joan Maragall i Pins del Vallès per veure com es preparen els dies previs a la cursa.

L’escola Joan Maragall és un dels centres que més participants aporta al Cros i que millors resultats aconsegueix històricament. La preparació es fa al centre, concretament al pati amb un circuit marcat. Els infants treballen la velocitat amb sèries curtes per potenciar aquest aspecte condicional. El mestre d’Educació Física del Joan Maragall Rubén Palma ressalta que el més important és que gaudeixin de la cursa i de fer esport. Un altres dels centres que també treballa els dies previs al Cros és el Pins del Vallès amb escalfaments i simulacions de la cursa per un entorn ple de natura. Ona Caparó és alumna de l’escola i explica com preparen la cursa. El Cros reunirà més de 4.000 inscrits en una trobada on l’atletisme tornarà a ser protagonista al parc de la Pollancreda. CONSULTA ELS HORARIS PER ESCOLES IMATGES HISTÒRIQUES DEL CROS

Declaracions

Rubén Palma

El més important és que els nois i noies participin al Cros i gaudeixin de l’esport.
Declaracions

Ona Caparó

Fem una volta al pati i ens entrenem per preparar al Cros.