La revetlla de Sant Joan és sinònim de petards, però també de coca. Les pastisseries de Sant Cugat ja ho tenen tot a punt per començar a coure sense parar i que tothom pugui tastar una coca recent feta la nit de Sant Joan. La coca de fruita confitada, la de crema i la de llardons són les més demanades, tot i que cada establiment té les seves creacions particulars.
A la pastisseria Petritxol de Plana de l’Hospital, per exemple, fan coques farcides de crema de Lotus i d’Oreo, a banda de les opcions més tradicionals. A la pastisseria La Palma, en canvi, la que més venen és la coca de crema i pinyons que, enguany, ha guanyat el premi a la millor coca de Sant Joan al concurs organitzat per l’agència gastronòmica Sr. i Sra. Cake. La coca de fruita confitada de Serrajòrdia Taller de Pa és una de les més sol·licitades, però a l’establiment santcugatenc també ofereixen la coca de llardons i les coques farcides de crema, nata o cabell d’àngel. Per acabar, la pastisseria Sàbat, amb la coca de llardons com a opció estrella, també ho té tot a punt per a la revetlla. Això sí, ja adverteixen que amb la pujada del preu del cacau, la coca de trufa podria sortir més cara que els anys anteriors.

