Les propostes gastronòmiques del Grup Ristol, al SAF

img_20150528_120017.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
28/05/15 a les 14:11h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Aquesta setmana, el ‘Sant Cugat a fons’ rep la visita de Lluís Ristol, director del Grup Ristol, una empresa centenària dedicada al servei de la restauració. Tenen una dilatada trajectòria, que avui es concreta i gaudeix a Ristol Viladecavalls (restaurant a la carta, reservats), Sant Lluís de Ristol (casaments, celebracions i actes d’empresa), Ristol Càtering (particulars i empreses) i el Real Club de Golf El Prat (casaments, celebracions i actes d’empresa). Amb totes aquestes opcions, Ristol Restaurants arriba als seus clients amb diferents propostes culinàries, partint de la cuina tradicional catalana.

Escolta-ho

Berta Sàrrias, cap de continguts d’ Activitat Sant Cugat, acosta al ‘Sant Cugat a fons’ diferents activitats de les quals es poden gaudir a la ciutat de Sant Cugat.