L’estudi que demostra que mantenir una dieta saludable millora la qualitat de l’esperma, al pòdcast ‘El Pou’

La recerca ha establert que existeix una relació entre els patrons dietètics i el semen

card_podcast_el_pou2.jpg
card posdcast el pou
-->
Enllaç copiat al clipboard

Redacció

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més
23/01/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Un estudi liderat per la Unitat de Nutrició Humana de la Universitat Rovira i Virgili (URV) confirma que mantenir una dieta saludable millora la qualitat de l’esperma. La recerca ha establert que existeix una relació entre els patrons dietètics i el semen. Per fer-ho s’han analitzat els patrons alimentaris de 200 homes joves sans i en edat fèrtil. Els resultats manifesten que seguir una alimentació rica en fruites, verdures i greixos no saturats s’associa a una millor qualitat de l’esperma. En canvi, els patrons alimentaris no saludables, amb un alt consum d’ultraprocessats, sucres i greixos saturats, es relaciona amb una pitjor qualitat del semen. La investigació ha estat publicada per la revista ‘Andrology’. De tot plegat en parlem en aquest episodi d’El Pou amb Estefanía Dávila, part de l’equip investigador de l’estudi.

Escolta-ho