L’Ajuntament organitza una segona edició de les Jornades de Cuines i Diversitat a partir del proper 15 de gener, després de l’èxit de la primera experiència. Les Jornades inclouran un curs de cuina i noves receptes procedents de la tradició gastronòmica àrab, boliviana, argentina i sueca.
Sant Cugat acollirà per segona vegada les Jornades de Cuines i Diversitat, que tindran lloc entre el 15 de gener i el 12 de febrer d’enguany. L’èxit de participació de la primera edició, que es va acabar el passat mes de novembre, ha portat l’Ajuntament a organitzar unes noves Jornades. Escoltem el tinent d’alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.
Toni Ramon
La segona edició d’aquestes jornades mantindrà el mateix perfil que la primera, tot i que oferirà noves receptes culinàries. Un curs de cuina, distribuït en cinc dies diferents, permetrà als assistents al curs conèixer la gastronomia àrab, la boliviana, l’argentina i la sueca, així com la tradició culinària de casa nostra. Toni Ramon parla del taller de cuina dels Països Catalans.
Toni Ramon
Les Jornades de Cuines i Diversitat comptaran amb la participació de cuiners, restauradors i gastrònoms. L’objectiu és, com en la primera edició, crear espais de trobada i relació intercultural que enforteixin els llaços entre la població autòctona i la nouvinguda.

