Sant Cugat tindrà un punt de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics


Temes relacionats

Sant Cugat escenifica la seva aposta pel vehicle elèctric amb la Ruta Elèctrica (14/set/12)

Quatre usuaris en dos anys, balanç dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics (15/mai/12)

La fira del vehicle elèctric i el nou punt de recàrrega consoliden Sant Cugat com a pionera de la mobilitat elèctrica (17/jul/10)


  • Comparteix:

Sant Cugat disposarà d'una 'electrolinera' / Foto: ACN

Sant Cugat disposarà d'una 'electrolinera' / Foto: ACN

Sant Cugat disposarà abans que acabi l'any d'una 'electrolinera', un punt de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics. El regidor de Medi Ambient. Joan Puigdomènech, ha explicat a Cugat.cat que l''electrolinera', que s'ubicarà a la benzinera del Sant Cugat Centre Comercial, carrega els vehicles en un màxim de 20 minuts, lluny de les sis hores dels punts de càrrega lenta.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) instal·larà 18 'electrolineres' a la capital barcelonina i 10 més a municipis metropolitans com Sant Cugat. El punt de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics s'emmarca en l'aposta de l'Ajuntament per aquest tipus de 'combustible' més eficient i menys contaminant.

Fins ara, la ciutat té tres punts de càrrega lenta: a la benzinera dels Túnels de Vallvidrera, a l'aparcament de l'estació de FGC de Volpelleres i l'avinguda de Pla de Vinyet. Tabasa gestiona els dos primers punts i l'Ajuntament el de Pla de Vinyet, tots comparteixen, però, la poca freqüència d'ús.

Una manca d'utilització que el regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals atribueix a la llarga durada de càrrega, que pot arribar fins a les sis hores. En canvi, un màxim de 20 minuts és el temps amb què un vehicle es pot carregar amb l''electrolinera' de la benzinera del Sant Cugat Centre Comercial.

La benzinera del Sant Cugat Centre Comercial és troba entre la carretera de Sant Cugat a Rubí i la B-30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.