Un vídeo mostra com un grup de porcs senglars passeja per Sant Cugat


  • Comparteix:

Un vídeo d'autoria desconeguda mostra com un grup de porcs senglars passeja per Sant Cugat davant la mirada curiosa de desenes de santcugatencs. Els animals han estat vists a la plaça de Lluís Millet, al costat de les terrasses d'uns bars de la zona, i de camí cap a l'avinguda de Lluís Companys.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha explicat a Cugat.cat que en les properes dues setmanes l'Ajuntament té previst capturar els exemplars de porc senglar que s'han instal·lat a les rieres de la ciutat i retornar-los a zona forestal.

Joan Puigdomènech

Farem una acció per emportar-nos aquests porcs senglars que tenen el cau en zona urbana. Els tenim localitzats i en principi no haurien de tornar a aparèixer pel centre de la ciutat.


Puigdomènech recorda als ciutadans que si veuen exemplars de porc senglar en zona urbana han d'avisar la Policia Local. Tot i assegurar que no són animals agressius, el regidor recomana als santcugatencs que evitin qualsevol tipus de contacte amb els porcs senglars i sobretot que no els donin menjar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.