Donar de menjar als porcs senglars se sancionarà amb fins a 450 euros


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Barcelona, el Consorci del Parc de Collserola i la Generalitat sancionaran a les persones que donin de menjar als porcs senglars amb multes de fins a 450 euros. Aquesta mesura pretén evitar la proliferació d'aquests animals a l'àmbit de Collserola i evitar que s'apropin a les zones urbanes atrets pel menjar dels veïns.

La proliferació dels porcs senglars a Collserola ha portat a l'Ajuntament de Barcelona, juntament amb el Consorci del Parc i la Generalitat, a sancionar aquelles persones que donin menjar als porcs senglars. Segons aquestes administracions, el fet d'alimentar aquests animals fa que s'apropin a ciutats properes al parc, com Sant Cugat, i que produeixin accidents de trànsit.

És per això que aquesta actitud es multarà amb quantitats econòmiques de fins a 450 euros. A més, es faran batudes de nit per controlar la població de porcs senglars a Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.