La Setmana de la Mobilitat arriba a Sant Cugat el 23 de setembre


  • Comparteix:

Sant Cugat celebrarà amb una bicicletada popular la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Tots els actes d'aquesta iniciativa d'àmbit europeu es concentraran el dissabte 23 d'aquest mes. L'àrea de Medi Ambient referma el compromís d'arribar a la trentena de quilòmetres de carril bici i d'incrementar els aparcaments de bicicletes.

Entre el 22 i el 29 de setembre, Sant Cugat celebrarà aquesta campanya per afavorir l'ús del transport públic i els desplaçaments a peu i en bicicleta. Per fer-ho, l'àrea de Medi Ambient concentrarà els actes el dissabte 23 de setembre.

Les activitats començaran amb una bicicletada pels carrils bici de la ciutat. La marxa començarà a les cinc de la tarda i acabarà a la plaça d'Octavià, on es farà un berenar popular.

A dos quarts de vuit del vespre, a la plaça, tindrà lloc un taller de reparació de bicicletes. A les nou, al mateix espai, es projectarà la pel·lícula 'La bicicleta', de Sigfrid Monleon.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, resumeix l'objectiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Eduard Pomar

Pretenem potenciar l'ús de la bicicleta i reduir els trajectes en vehicle privat.


Medi Ambient també ha refermat el compromís d'incrementar el nombre de quilòmetres de carril bici i d'aparcaments. L'objectiu és arribar a la trentena de quilòmetres de recorregut per a bicicletes i a la vuitantena d'aparcaments.

Pomar assegura que Sant Cugat vol apropar-se al nivell d'ús de bicicleta d'altres països europeus.

Eduard Pomar

Esperem posar-nos al nivell d'altres països europeus en l'ús de la bicicleta.


Durant la setmana de la mobilitat, s'inaugurarà el carril bici de l'avinguda de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.